Χριστίνα Μπόμπα / Xristina Mpompa Thn Kathgoroyn Oti Eipe Psemata Gia To Embolio Kata Toy Koronoioy E8nos - H χριστίνα μπόμπα μπήκε στον μήνα της και λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της και έριξε ένα χορό στο.

Χριστίνα Μπόμπα / Xristina Mpompa Thn Kathgoroyn Oti Eipe Psemata Gia To Embolio Kata Toy Koronoioy E8nos - H χριστίνα μπόμπα μπήκε στον μήνα της και λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της και έριξε ένα χορό στο.. Η αδημοσίευτη φωτογραφία που ήρθε στο φως. Η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε μια ακόμα όμορφη φωτογραφία με τα δίδυμα. Σε μια προσπάθεια να πείσει όσο περισσότερους πολίτες γίνεται να εμβολιαστούν, η κυβέρνηση. Η χριστίνα μπόμπα έχει 700.000 followers στο instagram και το επάγγελμά της είναι δημιουργός περιεχομένου. Η χριστίνα μπόμπα δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram δύο φωτογραφίες με τη μητέρα της, η οποία είχε την ονομαστική της εορτή.

Σε μια προσπάθεια να πείσει όσο περισσότερους πολίτες γίνεται να εμβολιαστούν, η κυβέρνηση. Μίλησε για τους γονείς της, για τα παιδικά της χρόνια, για τις σπουδές της μητέρας της στη θεσσαλονίκη, αλλά και τις δικές της. Το μοντέλο παντρεύτηκε το σάββατο 1 σεπτεμβρίου 2018 τον παρουσιαστή σάκη τανιμανίδη. Σάκης τανιμανίδης και χριστίνα μπόμπα ετοιμάζουν τα δίδυμα για την πρώτη τους φωτογράφιση η ανάρτηση της παρουσιάστριας Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με τη χριστίνα μπόμπα.

Xristina Mpompa Newsbeast
Xristina Mpompa Newsbeast from www.newsbeast.gr
Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η χριστίνα μπόμπα. 10.07.21, 18:41 η χριστίνα μπόμπα έκανε την πρώτη της έξοδο μετά τη γέννα. Η γνωστή influencer είναι γεννημένη μητέρα και λατρεύει να περνάει χρόνο και να φροντίζει τα δίδυμα μωρά της. «η κατάσταση ήταν ψυχοφθόρα, περιμέναμε τα καλά νέα και δεν ερχόντουσαν». Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια τους. Σε μια προσπάθεια να πείσει όσο περισσότερους πολίτες γίνεται να εμβολιαστούν, η κυβέρνηση. Είναι περισσότερο τρομακτικό το να νοσήσεις παρά το να εμβολιαστείς. Η αδημοσίευτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, πριν την καισαρική!

Μεταξύ των απαντήσεων της, μας αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει, αλλά και τι.

Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια τους. 24.06.2021 | 07:00 by αννα κοντογιαννη. «είναι δύσκολη περίοδος για όσους την περνούν, ειδικά όταν το θέλεις πολύ. Μίλησε για τους γονείς της, για τα παιδικά της χρόνια, για τις σπουδές της μητέρας της στη θεσσαλονίκη, αλλά και τις δικές της. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης γνωρίστηκαν το 2015 στην εταιρεία που εργαζόταν εκείνη και η οποία. Σάκης τανιμανίδης και χριστίνα μπόμπα ετοιμάζουν τα δίδυμα για την πρώτη τους φωτογράφιση η ανάρτηση της παρουσιάστριας Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με τη χριστίνα μπόμπα. Το πρώτο βράδυ στο σπίτι φαίνεται πως δεν ήταν και το καλύτερο για τη. H χριστίνα μπόμπα μπήκε στον μήνα της και λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της και έριξε ένα χορό στο. Είχα αρχίσει να αγχώνομαι, να αναρωτιέμαι τι πάει στραβά», λέει η χριστίνα μπόμπα. Την προσοχή των followers της συνέστησε η χριστίνα μπόμπα. Η γνωστή influencer έγινε πριν λίγο καιρό μανούλα , καθώς έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

24.06.2021 | 07:00 by αννα κοντογιαννη. Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η χριστίνα μπόμπα. Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με τη χριστίνα μπόμπα. Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της, η 30χρονη αποφάσισε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Τα πρώτα γενέθλια της χριστίνας μπόμπα ως μαμά!

Xristina Mpompa Pozarei Me Magio Ston 7o Mhna Ths Egkymosynhs Ths
Xristina Mpompa Pozarei Me Magio Ston 7o Mhna Ths Egkymosynhs Ths from cy.hellomagazine.com
Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ήδη από χθες τετάρτη 23/6 κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα. Η γνωστή influencer είναι γεννημένη μητέρα και λατρεύει να περνάει χρόνο και να φροντίζει τα δίδυμα μωρά της. Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο κάποιος τη ρώτησε αν γέννησε φυσιολογικά ή με καισαρική τομή. «είναι δύσκολη περίοδος για όσους την περνούν, ειδικά όταν το θέλεις πολύ. Μιλάω με τον κόσμο και λέω τη γνώμη μου», λέει χαρακτηριστικά. Είχα αρχίσει να αγχώνομαι, να αναρωτιέμαι τι πάει στραβά», λέει η χριστίνα μπόμπα. 24.06.2021 | 07:00 by αννα κοντογιαννη. Η χριστίνα μπόμπα έχει 700.000 followers στο instagram και το επάγγελμά της είναι δημιουργός περιεχομένου.

Μεταξύ των απαντήσεων της, μας αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει, αλλά και τι.

Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια τους. Λίγο πριν γεννήσει, δείτε τον ξέφρενο χορό της. Η χριστίνα μπόμπα γεννήθηκε στη θεσσαλονίκη, όμως μεγάλωσε στη λαμία, αφού από εκεί κατάγονται οι γονείς της, είναι γεννημένη στις 30 ιουνίου του 1988. «η κατάσταση ήταν ψυχοφθόρα, περιμέναμε τα καλά νέα και δεν ερχόντουσαν». Η αδημοσίευτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, πριν την καισαρική! Μεταξύ των απαντήσεων της, μας αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει, αλλά και τι. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Τα πρώτα γενέθλια της χριστίνας μπόμπα ως μαμά! Η χριστίνα μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας. Το μοντέλο παντρεύτηκε το σάββατο 1 σεπτεμβρίου 2018 τον παρουσιαστή σάκη τανιμανίδη. 10.07.21, 18:41 η χριστίνα μπόμπα έκανε την πρώτη της έξοδο μετά τη γέννα. Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με τη χριστίνα μπόμπα. Είναι περισσότερο τρομακτικό το να νοσήσεις παρά το να εμβολιαστείς.

Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της, η 30χρονη αποφάσισε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Η αδημοσίευτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, πριν την καισαρική! Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Μεταξύ των απαντήσεων της, μας αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει, αλλά και τι. H χριστίνα μπόμπα μπήκε στον μήνα της και λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της και έριξε ένα χορό στο.

Xristina Mpompa Sakhs Tanimanidhs Ayto Einai To Kompso Kai Aneto Spiti Toys Glance
Xristina Mpompa Sakhs Tanimanidhs Ayto Einai To Kompso Kai Aneto Spiti Toys Glance from glance.gr
Ο τανιμανίδης ευχήθηκε με ένα βίντεο και την ίδια να κρατάει το μωράκι της. «εμείς έχουμε χρέος ως influencers να μιλήσουμε στον κόσμο και να τον παρακινήσουμε. Τα πρώτα γενέθλια της χριστίνας μπόμπα ως μαμά! Η χριστίνα μπόμπα επιστράτευσε την αδερφή της, ελίνα για να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις. Το μοντέλο παντρεύτηκε το σάββατο 1 σεπτεμβρίου 2018 τον παρουσιαστή σάκη τανιμανίδη. Η αδημοσίευτη φωτογραφία που ήρθε στο φως. Η instagrammer, όπως φαίνεται προστέθηκε στη λίστα με τους έλληνες celebrities που έχουν πέσει θύματα διαδικτυακής απάτης, και γι' αυτό ζήτησε από τους ακολούθους της να. Μιλάω με τον κόσμο και λέω τη γνώμη μου», λέει χαρακτηριστικά.

Η χριστίνα μπόμπα είναι πλέον full time μαμά και το απολαμβάνει.

Λίγο πριν γεννήσει, δείτε τον ξέφρενο χορό της. Με ένα βίντεο στο instagram, η χριστίνα μπόμπα διακωμωδεί την κατάσταση και αναφέρει πίσω στη θεσούλα μου δείχνοντας μας το σπίτι και τον μωρουδιακό εξοπλισμό.το ευτυχισμένο ζευγάρι που για λίγες μέρες έζησε στιγμές. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ήδη από χθες τετάρτη 23/6 κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα. Σάκης τανιμανίδης και χριστίνα μπόμπα ετοιμάζουν τα δίδυμα για την πρώτη τους φωτογράφιση η ανάρτηση της παρουσιάστριας «εμείς έχουμε χρέος ως influencers να μιλήσουμε στον κόσμο και να τον παρακινήσουμε. Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με τη χριστίνα μπόμπα. Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια τους. Τετάρτη, 23 ιουνίου 2021, 19:13. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης γνωρίστηκαν το 2015 στην εταιρεία που εργαζόταν εκείνη και η οποία. Η χριστίνα μπόμπα δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram δύο φωτογραφίες με τη μητέρα της, η οποία είχε την ονομαστική της εορτή. Η instagrammer, όπως φαίνεται προστέθηκε στη λίστα με τους έλληνες celebrities που έχουν πέσει θύματα διαδικτυακής απάτης, και γι' αυτό ζήτησε από τους ακολούθους της να. Είναι περισσότερο τρομακτικό το να νοσήσεις παρά το να εμβολιαστείς. H χριστίνα μπόμπα μπήκε στον μήνα της και λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της και έριξε ένα χορό στο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama